Sv oljemassage lund

Massage är viktigt för både kropp och själ. Det är en utmärkt behandlinsform och för att behandla muskelrelaterade sympton som xsize-fi.eu huvudvärk och nackspärr. Denna webbplats har som enda syfte att främja thaimassage i Sverige. , -, Ny salong Dana Spa & Kroppsvård i Lund under Skåne > Lund. I Sverige har jag avlagt filosofie magisterexamen i psykologi vid Lunds Universitet. Skillnaden mellan traditionell kinesisk massage och svensk klassisk.

Sv oljemassage lund - thaimassage helsingborg

Denna webbplats har som enda syfte att främja thaimassage i Sverige. I vilket fall så har thaimassage influenser av läkekonst från både Kina och andra delar av Sydostasien.

Videos

Västra Mårtensgatan, Lund - A watercolor by Erik Lundgren Massage är viktigt för både kropp och själ. Det är en utmärkt behandlinsform och för att behandla muskelrelaterade sympton som xsize-fi.eu huvudvärk och nackspärr. I Sverige har jag avlagt filosofie magisterexamen i psykologi vid Lunds Universitet. Skillnaden mellan traditionell kinesisk massage och svensk klassisk. Akupunkturkliniken Kristina Donyo. Kristina Donyo. Bantorget 6, Lund. Visa på karta. Tider fr. tor Medlem i Svenska Akupunkturförbundet.

0 Replies to “Sv oljemassage lund”

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *